Organisatie

NK GRAVEL EPE

Het NK gravel is een initiatief van Mathijs Wagenaar. De Epenaar organiseert met oa Marieke van Altena al enkele jaren de wielerronde in het centrum van Epe. Met de opkomst van het gravel rijden had Wagenaar al geruime tijd het idee om hier ook ‘iets’ mee in wedstrijdverband te doen. Het NK gravel is het resultaat.

De organisatie van de wedstrijd en GPS gravel ride ligt in handen van Marieke van Altena en Mathijs Wagenaar. Voor de GPS gravel ride routes is Timo van Dam verantwoordelijk. Er is geen winstoogmerk met de organisatie van de wedstrijd / GPS gravel ride. Na afloop worden de totale organisatiekosten verdeeld onder de sponsors.

Het NK gravel valt onder de stichting Wielerevenementen de IJsselstreek. Deze stichting heeft als doel wielerevenementen te ondersteunen/ontplooien.

Als organisatie willen we de sponsors bedanken om de wedstrijden mogelijk te maken. De vele vrijwilligers zijn natuurlijk ook onontbeerlijk, we willen alle hulp ook vanaf hier enorm bedanken. Met zijn allen maken we een mooie wielerdag mogelijk!

Aanmelden NK wedstrijd

NK Gravel Epe

Aanmelden GPS gravel ride

(max. 250 deelnemers)